Tuesday, December 13, 2011

Monday, May 23, 2011

Izinkan Selamanya Namamu Di Hati

Izinkan Selamanya Namamu Di Hati

Artist: E.Y.E.
Telah aku terima takdir dari Yang Esa
Tertusuk sembilu pedih hati terluka
Terkubur impian kita bina bersama
Terlerai sedah ikatan cinta

Baru aku sedari siapa diri ini
Sebalik suratan cahaya cinta yang sudah
Sedalam renungan terlihat dalam diri
Hakikat cinta yang sejati

Kuturutkan cahaya dihadapan berliku
Keyakinan di dada mengiring langkahku
Jalinan bahagia iringan doa restu
Di dalam jiwa cinta yang satu

Jalanan yang berduri tetap aku gagahi
Biar gunung yang tinggi pasti kan kudaki
Detik-detik kenangan segar buat pedoman
Sepanjang jalan taman impian... ohhh

Selamat sejatera kepada dirimu
Semoga berbahagia tanpa aku
Izinkan selamanya namamu di hati
Biarkan selamanya ku begini

Sudah lumrahnya insan tak lepas kesilapan
Maafkan dosaku lupakan detik hitam
Sejarah yang berlalu jadikan perngajaran
Menuju bahagia idaman

Thursday, May 19, 2011

aKu RiNdu KaMu....

rindunye aku kat die...
lame da kitorg xbbual mesra, makan same2...
rindunye kat die...

Tuesday, March 1, 2011

sile bace.... =)

1- erm,nk ckp cket neh kat ko ni.. bce NO 5
2- Mmmm..cmne ek nk ckp? Bce je la NO 8
3- nk taw ekh?erm,bce NO 9
4- huh,drpd pning bek bce jap NO 15
5- cmne ek nk ckp.. NO 17 je k..
6- ak nk ckp skg tp lbh bek bce NO 16
7- ak akn ckp tp bce dlu NO 2
8- yg ak nk ckp neh simple jek..tp bce dlu NO 4 k?
9- tak payah la b’debar2 cm2..cme bce jap NO 18
10- Blom lg la..bce NO 19 ye..
11- da pnt ekh? Bce jap NO 13
12- sbnrnye ak nk ckp klu….(ah bce no 3 la)
13- tgl cket jek lg bce NO 20
14- argh,pnt neh..bce NO 1
15- adush,dah pning dh ni.. bce la NO 6
16- lorh,msh ta phm lg kew? Bce NO 12
17- ades,nk ckp neh..bce NO 7
18- ak taktau klu awk phm..tlg bce NO 10
19. Baca NO 11 dgn tenang ye..nt ko akn taw..
20- oke2,skg ak ckp..bce NO 14, tp slow2 jek k

Man U vs Chelsea

LONDON - Chelsea semalam menghangatkan kembali perlumbaan merebut takhta kejohanan Liga Primier apabila menang ke atas Manchester United 2-1 hasil jaringan penalti kontroversi Frank Lampard pada minit ke 79 di Stamford Bridge awal pagi tadi.

Walaupun ketinggalan satu gol gara-gara jaringan Wayne Rooney pada minit ke 29, Chelsea tetap bangkit dengan jaringan sumbangan pertahanannya dari Brazil, David Luiz pada minit kesembilan separuh masa kedua.

Tuah penyandang juara itu berterusan apabila pemain gantiannya, Yuri Zhirkov dijatuhkan pemain United, Chris Smalling dan membuka ruang kepada Lampard untuk menjaringkan gol kemenangan.

Bagaimanapun kekalahan malam semalam masih tidak menggugat kedudukan Manchester United yang masih mendahului dengan 60 mata, emapat mata di hadapan Arsenal. Manakala tangga ketiga liga masih lagi dipegang Manchester City dengan 50 mata.

Chelsea kini berada di tangga ke empat dengan 48 mata. - REUTERS

1 MAC 2011

tarikh ni sangat bermakna bagi aku...
tarikh ni jugak la yg akn aku igt smpai bile2...
pengalaman baru beb..!
i'll wait 4 u...

Sunday, February 27, 2011

Khurafat....

baru je td aku tgk cite khurafat ngan haikal a.k.a mapley...
pak sheikh pon ade skali...
punye la hawau cite tu sampai terjerit2 mapley ngan pak sheikh..
aku relax je..tenang beb!!
muahahaha

(nak berjinak2 smule ngan blogpost ni je)